Burse - Fonduri mutuale

Jurnal de bursă

Jurnal de bursă
04.11.2013, 19:54 155

Acţiunea zilei de ieri

Acţiunile SIF Oltenia (SIF5) au avansat şi ieri cu 1,2%, ducând creşterea din ultima săptămână la 9%, cea mai mare dintre acţiunile lichide de pe bursa de la Bucureşti. Evoluţia de ieri a venit pe al treilea rulaj din piaţă, de 4,3 mil. lei, iar ultima tranzacţie cu titlurile SIF Oltenia s-a derula la un preţ de 1,76 lei/acţiune. Creşterile din ultima săptămână vin după ce SIF-ul a vândut recent participaţia de circa 28,7% pe care o deţinea la Biofarm, încasând 96 milioane de lei (21,6 mil. euro), bani care s-ar putea îndrepta spre oferta Romgaz şi dividendele investitorilor.

Acţiuni de urmărit azi

  • Titlurile producătorului de componente pentru aviaţie Aerostar Bacău (ARS), care îşi  va publica astăzi rezultatele financiare aferente primelor trei trimestre din acest an.
  • Acţiunile BRD SocGen, OMV Petrom şi Bursa de Valori, care urmează să-şi publice joi rezultatele financiare din primele nouă luni ale anului. Tot atunci va mai publica rezultatele şi voestalpine Vae Apcarom.
  • Titlurile Impact Developer & Contractor, care a convocat acţionarii pentru aprobarea termenelor şi condiţiilor emisiunii de obligaţiuni în valoare de 100 mil. lei.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.11.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO