Jurnal de bursă 14 mai 2014

14 mai 2014 Ziarul Financiar

Acţiunea zilei de ieri

Rompetrol Rafinare, pentru transferuri de 28,3 mil. lei (RRC, lei)

Titlurile Rompetrol Rafinare au făcut ieri obiectul unei tranzacţii speciale în valoare de 42,3 mil. lei prin care s-au transferat 996,5 milioane de acţiuni, reprezentând 2,26% din capitalul societăţii. Vânzătorul participaţiei a fost firma Rompetrol SA, iar cumpărătorul a fost o altă firmă din grupul Rompetrol, respectiv KMG International. Preţul de transfer, de 0,0424 lei/acţiune, a fost cu 2,2% mai ridicat faţă de referinţa din şedinţa de ieri. Rompetrol SA a mai transferat ieri către KMG International şi un pachet în valoare de 1,8 mil. lei cu acţiuni Rompetrol Well Services (PTR).

 

Acţiuni de urmărit azi

  • - Acţiunile Nuclearelectrica, Transgaz Mediaş, Biofarm Bucureşti, Zentiva Bucureşti, Condmag Braşov, Dafora Mediaş, Rompetrol Well Services, Rompetrol Rafinare, Teraplast Bistriţa, Uamt Oradea şi alte societăţi care sunt programate astăzi pentru a-şi publica rezultatele aferente primelor trei luni din acest an.

  • - Titlurile Romgaz, Petrom, Nuclearelectrica, Zentiva şi Aerostar, la care astăzi acţionarii nu mai au dreptul să încasezez dividendul, acestea urmând să se corecteze cel mai probabil cu valoarea dividendului.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.05.2014

 
Cuvinte cheie:
bursa
, rompetrol
, actiuni
, rafinare
, transferare
, valoare
, titluri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide