Burse - Fonduri mutuale

Jurnal de bursă 27 feb. 2014

Jurnal de bursă 27 feb. 2014
26.02.2014, 20:39 470

Acţiunea zilei de ieri

Acţiunile SIF Banat-Crişana (SIF1) au făcut ieri obiectul unei tranzacţii speciale mai importante, care au vizat cinci milioane de titluri ale SIF-ului în valoare de 6,45 mil. lei. Tranzacţia s-a derulat la un preţ cu 0,8% mai mic faţă de cel de închidere din ziua precedentă.

Pe piaţa principală titlurile SIF Banat-Crişana au fost printre cele mai tranzacţionate, cu un rulaj de 1,15 mil. lei, iar preţul s-a corectat cu 2,3%. Ultima tranzacţie cu aceste titluri s-a derulat la un preţ de 1,27 lei/unitate, cu 1,7% sub nivel de la finele anului trecut.

Acţiuni de urmărit azi

  • Romgaz Mediaş (SNG) care urmează să-şi publice rezultatele financiare preliminare pe anul trecut. Acţiunile Romgaz au pierdut ieri 2,3% din valoare, pe o corecţie generalizată a pieţei.

  • Teraplast Bistriţa (TRP), după ce un insider din cadrul companiei a fost raportat cu achiziţia a 5.000 de acţiuni.

  • Titlurile Nuclearelectrica (SNN) care urmează să-şi publice mâine profitul aferent anului precedent. Nuclearelectrica este ultima companie programată să-şi publice rezultatele pe anul trecut.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.02.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO