La închiderea ofertei de vânzare de acţiuni Alro, investitorii de retail au cumpărat doar 16,4% din tranşa alocată

20 iul 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

Tranşa de retail a ofertei de vânzare a unui pachet de 53,7% din producătorul de aluminiu Alro Slatina (ALR) a fost subscrisă în proporţie de 16,4%.

Tranşa de retail a reprezentat 15% din totalul ofertei, restul de 85% fiind dedicat investitorilor instituţionali. Preţul la care au subscris investitorii de retail a fost la început de 6,81 lei, după aceea noul preţ final fiind setat la 4 lei.

Iniţial, investitorii de retail au beneficiat de un discount de 7% dacă subscriau în primele patru zile lucrătoare din ofertă (respectiv până pe 5 iulie inclusiv), însă reprezentanţii Alro au venit cu un amendament prin care discountul de 7% a fost aplicat indiferent de ziua subscrierii.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.07.2018

 
Cuvinte cheie:
bursa
, oferta de vânzare
, acţiuni
, Alro
, investitorii de retail
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide