Burse - Fonduri mutuale

Lanţul de bijuterii de lux Teilor, cu bonduri la BVB, deschide al patrulea magazin pe piaţa din Ungaria

Autor: Cristina Bellu

11.01.2023, 10:28 285

Teilor, lanţ local de magazine de bijuterii de lux, continuă extinderea pe pieţele externe prin deschiderea celui de-al patrulea magazin din Ungaria, reiese dintr-un comunicat de presă. Noul magazin este situat în Westend Shopping Center, acesta fiind centrul comercial cu cel mai mare trafic din Budapesta, precum şi unul dintre cele mai importante mall-uri la nivelul regiunii Europei Centrale şi de Est. 

„În acest moment, strategia echipei are în vedere concentrarea pe regiunea Europei Centrale şi de Est, aceasta reprezentând prima arie geografică în care ne dorim ca Teilor să devină alegerea clienţilor pentru bijuteriile cu pietre preţioase şi semipreţioase”, spune Willy Dicu, CEO al Teilor, grup cu oglitaţiuni listate la Bursa de la Bucureşti. 

Noul magazin este situat în Westend Shopping Center, acesta fiind centrul comercial cu cel mai mare trafic din Budapesta, precum şi unul dintre cele mai importante malluri la nivelul regiunii Europei Centrale şi de Est. Compania operează în prezent o reţea de peste 60 de magazine de bijuterii în România, Polonia, Ungaria, Bulgaria şi Cehia. Cristina Bellu

Pe lângă magazinele fizice, Teilor are cinci platforme de e-commerce - teilor.com, teilor.ro, teilor.hu, teilor.bg şi teilor.pl. „Integrarea Teilor pe piaţa din Ungaria a fost un proces natural (…). Ne vom concentra în continuare pe consolidarea prezenţei Teilor în Ungaria, cu tot ceea ce implică: un portofoliu de produse şi o experienţă a consumatorului adaptată nevoilor locale, dar aliniată tendinţelor globale”, adaugă Willy Dicu. 

Ca parte a strategiei de expansiune, până în 2024, reţeaua se va concentra pe consolidarea prezenţei pe pieţele existente. începând cu 2025, compania va explora extinderea în Germania, Austria, Slovacia şi alte pieţe, vizând deschiderea de magazine noi în locaţii premium. 

Lanţul de bijuterii Teilor face parte din Teilor Holding, grup de companii cu bonduri listate la BVB sub simbolurile TEI26 şi TEI26E.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO