Burse - Fonduri mutuale

Libra Internet Bank a ajuns la Bursă. Emil Bituleanu, CEO: Investitorii au apetit pentru sectorul bancar

Libra Internet Bank a ajuns la Bursă. Emil Bituleanu,...

Autor: Tibi Oprea

04.09.2020, 11:00 806
Ieri după-amiază pe emitentul Libra nu era înregistrată nicio tranzacţie la bursă.
 
 
Obligaţiunile de 4,29 milioane de euro emise de Libra Internet Bank (simbol bursier LIBRA30E), a 15-a cea mai mare bancă de pe piaţa locală, cu o dobândă anuală de 5% plătibilă semestrial şi scadenţa în 10 ani, au intrat joi la tranzacţionare pe Segmentul Multilateral de Tranzacţionare (SMT) al Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

„Din seria de evenimente orga­ni­zate de Bursă, consider că acesta are o ca­racteristică special. Succesul emisiunii de obligaţiuni Libra inter­me­diate de Trade­ville este o dovadă că investitorii au apetit investiţional pentru sectorul ban­­car. O nefericită potrivire calen­da­ristică a făcut ca momentul lansării proiec­tului nostru să coincidă cu vârful pan­demiei COVID-19. Prognozele pri­vind sănătatea publică şi sănătatea eco­no­mică erau cel puţin îngrijorătoare. Reuşita proiectului exact în perioada pan­demiei dovedeşte în mod cert în­crederea investitorilor în sistemul ban­car şi apetitul lor de a investi în instru­­mente emise de băncile co­merciale”, a declarat Emil Bituleanu, CEO al Libra Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO