Liviu Nistoran, creatorul brandului de gadget-uri Evolio, ales preşedinte al Romgaz, compania listată cea mai generoasă cu bugetul de stat

23 oct 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

Romgaz este compania de stat de pe bursa bucureşteană care a oferit cele mai mari dividende statului român, respectiv 1,55 mld. lei în acest an, de trei ori mai mult faţă de anul trecut.

Liviu Nistoran, 49 ani, a fost ales preşedinte al boar­dului producătorului naţional de gaze naturale Romgaz Mediaş (SNG), controlat în proporţie de 70% de către statul român, după ce Gheorghe Gabriel s-a retras din această funcţie şi din cea de membru al consilului de administraţie. Liviu Nistoran, licenţiat în Inginerie Electrică în cadrul Univer­sităţii Politehnice Bucureşti în 1994, a fost numit în boardul companiei energetice în septembrie, pe un mandat provizoriu de patru luni. Romgaz este compania de stat de pe bursa bucureşteană care a oferit cele mai mari dividende statului român, respectiv 1,55 miliarde lei în acest an, de trei ori mai mult faţă de anul trecut.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.10.2017

 
Cuvinte cheie:
presedinte
, romgaz
, alegere
, companie
, brand
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide