Burse - Fonduri mutuale

Lucian Anghel, care şi-a încheiat recent mandatul de preşedinte al BVB, a fost ales în board-ul Bittnet alături de Mihai şi Cristian Logofătu, fondatorii companiei

Lucian Anghel, care şi-a încheiat recent mandatul de...

Autor: Cristina Bellu

30.01.2020, 12:33 381

Acţionarii integratorului local de soluţii IT&C Bittnet Systems l-au ales membru în boardul companiei pe Lucian Anghel, care şi-a încheiat în această săptămână mandatul de preşedinte al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), el urmând să îndeplinească funcţia de membru independent al consiliului de administraţie.

”În cadrul Adunării Generale a Acţionarilor Grupului Bittnet (BNET), care a avut loc pe 29 ianuarie 2020, acţionarii companiei au numit Consiliul de Administraţie, care va fi format din Mihai Logofătu, cofondator Bittnet, Cristian Logofatu, cofondator Bittnet şi Lucian Anghel, care va îndeplini funcţia de Membru independent al Consiliului”, transmite compania într-un anunţ pe bursă.

Preşedintele consiliului va fi stabilit prin votul membrilor Consiliului de Administraţie (CA) după ce toate procedurile formale de constituire a consiliului la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului vor fi îndeplinite.

Înfiinţarea Consiliului de Administraţie al Bittnet a fost unul dintre paşii necesari înaintea transferului grupului Bittnet de pe piaţa AeRO pe piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti.

Pentru a respecta reglementările aplicabile şi regulile de guvernanţă corporativă, companiile listate pe piaţa principală trebuie să aibă un Consiliu de Administraţie cu cel puţin un membru independent.

”În cazul Bittnet, această poziţie de Membru independent va fi ocupată de Lucian Anghel, care are o experienţă vastă pe pieţele de capital locale şi internaţionale, servind timp de două mandate, între 2012 şi 2020, ca Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Bursei de Valori Bucureşti”, menţionează reprezentanţii companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO