Burse - Fonduri mutuale

Maghiarii de la societatea de brokeraj Concorde au un preţ ţintă de 47 de lei pentru acţiunile Digi în următoarele 12 luni, plus 40% faţă de preţul de acum de la BVB

Maghiarii de la societatea de brokeraj Concorde au un...

Autor: Liviu Popescu

08.03.2023, 07:30 1167

♦ „T4: fără noutăţi majore, fără intenţia de a introduce indexarea inflaţiei“, denumesc maghiarii subcapitolul în care analizează rezultatele Digi.

Maghiarii societăţii de brokeraj bursier Concorde, cu prezenţă şi pe Bursa de Valori Bucureşti şi cu o cotă de piaţă de 3,4% în 2022, adică tranzacţii intermediate de 932 mil. lei, reco­mandă „cumpărare“ pentru acţiu­nile operatorului de telecomu­ni­caţii Digi şi oferă un preţ ţintă pentru urmă­toarele 12 luni de 47 de lei.

Spre comparaţie, ieri după-amia­ză acţiunile Digi se tranzacţionau la 34 lei, ceea ce înseamnă că maghiarii văd un potenţial de aproape 40% până în martie anul viitor.

„Digi a raportat rezultatele preli­minare ale celui de-al patrulea trimestru la 28 februarie, cu EBITDA şi profit înainte de impozitare care au ajuns la 127 milioane euro (- 8% faţă de anul pre­­ce­­dent), res­pectiv 26 mi­lioane euro (Ă24% faţă de anul precedent), din cauza deconso­lidării operaţiunilor din Ungaria.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO