Mai încearcă o dată: Transgaz convoacă AGOA pe 7 iunie, iar pe ordinea de zi apare propunerea unui dividend de 25,22 lei, respins în primă instanţă

4 mai 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

Prima propunere de pe ordinea de zi a AGOA din 7 iunie va fi cea prin care compania energetică vrea să distribuie acţionarilor un dividend de 25,22 lei, atât cât recomanda şi consiliul de administraţie în martie, dar refuzau acţionarii la votul din 27 aprilie.

Săptămână trecută, acţionarii transportatorului naţional de gaze, deţinut în proporţie de 58,5% de statul român, au respins ambele propuneri de dividende, atât pe cea înaintată de consiliul de administraţie, respectiv 25,22 lei pe acţiune, cât şi pe cea a acţionarului majoritar, 45,38 lei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.05.2018

 
Cuvinte cheie:
Transgaz
, propunere
, actionari
, administratie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide