Burse - Fonduri mutuale

MarketWatch: cinci motive pentru a investi în acţiuni europene

MarketWatch: cinci motive pentru a investi în acţiuni...

Autor: Ştefan Stan

28.02.2017, 00:05 628
Piaţa de capital din SUA, cea mai mare economie la nivel mondial, creşte pe zi ce trece, dar în timp ce indicele Dow Jones Industrial Average rămâne con­fortabil peste maximul record de 20.000 de puncte, investitorii se aşteaptă la ce este mai rău. Unele voci spun că sentimentul negativ vine din reac­ţia prea rapidă a Rezervei Fe­derale a SUA de reducere a stimu­lilor, în timp ce altele spun că acţiunile pur şi simplu au crescut prea mult şi sunt vulnerabile.
 
Totuşi, indiferent de riscurile din piaţă, este important ca investitorii să se uite cu atenţie la peisajul economic pe termen lung şi să nu fie speriaţi în piaţă, scrie MarketWatch. Ceea ce este valabil pentru acţiunile din SUA este la fel de valabil pentru piaţa europeană de capital. 
 
MarketWatch a alcătuit o listă cu principalele motive pentru care un investitor ar trebui să ia în calcul să investească în piaţa europeană de capital.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO