Burse - Fonduri mutuale

MBRK devine market maker al emitentului pentru dezvoltatorul imobiliar Impact pentru a creşte lichiditatea acţiunilor

MBRK devine market maker al emitentului pentru...

Autor: Tibi Oprea

10.12.2020, 00:00 137

Impact Developer & Contractor (IMP), dezvoltator imobiliar controlat de omul de afaceri Gheorghe Iaciu, va beneficia începând cu data de 10 decembrie de serviciile de market making ale emitentului oferite de SSIF BRK Financial Group (BRK), unul dintre cei mai activi brokeri la de bursă şi, totodată, market maker pentru încă cinci companii listate la BVB. 

„Am decis să apelăm la încheierea unui parteneriat cu un intermediar în vederea susţinerii lichidităţii, conştienţi fiind de importanţa lichidităţii pentru investitori şi potenţialii investitori în acţiunile Impact. Sperăm ca acest parteneriat să contribuie la obiectivul nostru de a crea valoare pentru acţionari, prin creşterea lichidităţii, reducerea volatilităţii şi creşterea atractivităţii atât în rândul investitorilor instituţionali, cât şi al celor de retail. Avem o capitalizare comparabilă cu a unor emitenţi din componenţa indicelui BET şi sperăm ca prin îmbunătăţirea lichidităţii, acţiunile Impact să redevină o opţiune pentru componenţa principalului indice al bursei autohtone“, a declarat Sorin Apostol, director general al Impact Developer & Contractor. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO