Burse - Fonduri mutuale

MedLife cumpără 75% dintr-un laborator de anatomie patologică, într-o tranzacţie care ar fi fost consiliată de UniCredit

Mihai Marcu, CEO al MedLife: Urmează o perioadă susţinută de achiziţii, la finalul căreia dorim să ne consolidăm poziţia de lider.

Mihai Marcu, CEO al MedLife: Urmează o perioadă susţinută de achiziţii, la finalul căreia dorim să ne consolidăm poziţia de lider.

Autor: Liviu Popescu

11.09.2019, 00:05 653

♦ MedLife ţine însă preţul la secret ♦ Mihai Marcu, CEO: Mai urmează achiziţii

MedLife (M), furnizor de servicii medicale private listat la bursa de la Bucureşti şi ale cărui acţiuni intră în structura indicelui principal BET, a achiziţionat 75% din laboratorul de ana­to­mie patologică Onco Team Diagnos­tic, o unitate medicală cu o cifră de afaceri de 1,1 milioane de euro în 2018.

Tranzacţia a cărei valoare nu a fost făcută publică, chiar dacă MedLife este companie listată la bursa de la Bucureşti şi are printre acţionari şi câteva milioane de români prin intermediul fondurilor Pilon II, ar fi fost intermediată pe partea de M&A de banca UniCredit, potrivit informaţiilor ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO