MedLife cumpără 90% din Ghencea Medical Center, companie cu afaceri de 9 mil. lei, de la trei persoane fizice. Acţiunile, minus 1,5%

22 feb 2018 Autor: Roxana Rosu

MedLife (M), singura reţea privată de sănătate de la bursa românească, a anunţat miercuri la bursă că a cumpărat 90% din Ghencea Medical Center, companie cu 9 mil. lei afaceri anul trecut, de la trei persoane fizice care vor rămâne în acţionariat cu participaţii minoritare.

Structura acţionariatului Ghencea Medical Center este formată din trei persoane fizice, respectiv Gabriela Kubinschi (52%, medic ORL şi directorul general al companiei), Alina Al-Moushaly Steluţa (31%) şi Dumitru Cristea (17%), potrivit datelor de la Registrul Comerţului.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.02.2018

 
Cuvinte cheie:
MedLife
, companie
, medici
, ghencea
, persoane fizice
, afaceri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide