Burse - Fonduri mutuale

MedLife finalizează achiziţia a 50% din acţiunile centrelor de oncologie Neolife România. În urma anunţului, acţiunile M urcau miercuri cu peste 2%

MedLife finalizează achiziţia a 50% din acţiunile...

Autor: Roxana Rosu

24.02.2022, 08:23 73

Integratorul de servicii me­dicale private MedLife (simbol bursier M) a finalizat achiziţia a 50% din pachetul de acţiuni al centrelor de oncologie Neolife România, ca urmare a aprobării acesteia de către Consiliul Concurenţei, aceasta fiind cea mai mare tranzacţie iniţiată de MedLife anul trecut.

„MedLife are ca obiectiv strategic consolidarea zonei de oncologie printr-o abordare holistică care por­neşte de la prevenţia cancerului, diagnosticare şi tratament, până la asigurarea calităţii vieţii pacientului oncologic. De acum accentul îl vom marca prin experienţa imbatabilă a Neolife pentru a asigura accesul la îngrijire de top hiperpersonalizată“, a menţionat Mihai Marcu, CEO al MedLife.

Astfel, Grupul MedLife îşi con­solidează serviciile integrate de diagnostic şi tratament oncologic prin cele patru centre medicale ale Neolife din Bucureşti (2), Iaşi si Braşov ce vor oferi pacienţilor români tehnologie de ultimă oră, know-how medical inter­na­ţional asigurat de echipe multidisciplinare, experte în cele mai avansate proceduri de diagnostic şi tratament oncologic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO