• Leu / EUR4.9437
  • Leu / GBP5.6284
  • Leu / USD5.0679
Burse - Fonduri mutuale

MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, achiziţionează pachetul majoritar al Centrului Profilaxis din Timişoara

MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, achiziţionează pachetul majoritar al Centrului Profilaxis din Timişoara

♦ Compania, integrată sub brandul Sfânta Maria.

Operatorul privat de sănătate MedLife (simbol bursier M) a anunţat sem­narea achiziţiei pentru pachetul majoritar de 80% din acţiunile com­pa­niei SC M-Profilaxis SRL, una dintre policlinicile de top din Timişoara.

Profilaxis Timişoara are o experienţă de aproape 25 de ani pe piaţa locală şi este unul dintre cei mai cu­no­scuţi operatori medicali din Timişoara, care asigură pacienţilor servicii complete de prevenţie şi pro­filaxie. Unitatea medicală inte­grează servicii de medicina muncii, ambu­la­toriu, compartiment de spitalizare de zi şi un portofoliu important de abonaţi, conform unui comunicat al MedLife.

Compania va fi integrată sub brandul Sfânta Maria, prin care reţeaua îşi extinde prezenţa în zona de vest a României. În cadrul unităţii, pacienţii pot efectua consultaţii medicale la peste 25 specialităţi, printre care cardiologie, O.R.L, dermatologie, alergologie, diabet, nutriţie şi boli metabolice, medicină de familie şi altele, serviciile fiind asigurate de o echipă formată din peste 50 de medici proprii şi colaboratori. Odată cu achiziţia unităţii medicale, atât pacienţii cât şi abonaţii reţelei Sfânta Maria vor putea beneficia de asistenţă medicală în cadrul Profilaxis.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - vineri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9437
Diferență: 0,0506
Ieri:
Azi: 5.0679
Diferență: 1,1496
Ieri:
Azi: 5.6284
Diferență: -0,5934
Ieri:
Azi: 5.1569
Diferență: 0,4578
Ieri: