MedLife strânge 67 mil. lei de pe piaţa bursieră prin emisiunea de acţiuni pentru dezvoltare

21 dec 2017 Autor: Roxana Rosu

Mihai Marcu este acţionarul majoritar al MedLife cu o participaţie de 21%, adică 141 mil. lei la preţurile de închidere din 19 decembrie

Furnizorul de servicii medicale private MedLife (M), companie listată la bursa românească în decembrie 2016, a finalizat operaţiunea de majorare a capitalului social prin emisiune de acţiuni, cu 67 milioane lei, fondurile suplimentare fiind destinate dezvoltării companiei, atât prin dezvoltare or­ganică, cât şi prin achiziţii.

În urma acestei operaţiuni au fost subscrise 753.082 de acţiuni ca urmare a exercitării dreptului de preferinţă al acţionarilor, la care se adaugă 1,3 mi­lioane acţiuni oferite în cadrul unui plasament privat.

Compania are în prezent un capital social de 5 milioane lei, valoarea nominală a unui acţiuni fiind de 0,25 lei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.12.2017

 
Cuvinte cheie:
MedLife
, piata bursiera
, emisiune de actiuni
, actionari
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide