Burse - Fonduri mutuale

MedLife vrea să treacă pragul de 2 miliarde de lei cifră de afaceri în 2023, plus 18%. Focusul grupului este pe extindere prin investiţii greenfield şi achiziţii

MedLife vrea să treacă pragul de 2 miliarde de lei...

Autor: Georgiana Mihalache

29.03.2023, 07:00 493

♦ Creştere pe linie cu double digit la toţi indicatorii financiari vrea MedLife în 2023, an în care estimează afaceri de peste 2,1 mld. lei, ceea ce ar însemna plus 18% faţă de anul trecut ♦ Profitul net bugetat pentru 2023 se apropie de 10 mil. euro, o creştere de 31%.

MedLife a trasat direcţiile pentru anul 2023, iar principalele proiecte ale grupului urmăresc conso­li­darea unităţilor medi­cale cumpărate până în prezent, dar şi alte achiziţii şi deschideri, în linie cu strategia de extindere puternică a grupului din ultimii ani.

În 2023, operatorul privat vrea să treacă pentru prima dată pragul de 2,1 miliarde de lei cifră de afaceri, în creştere cu 18% faţă de 2021, potrivit bugetului publicat pe site-ul propriu. În 2022, grupul MedLife a bifat 20 de proiecte de achiziţie şi deschidere de unităţi noi, fiind unul dintre cei mai efervescenţi ani pentru operatorul privat.

„În funcţie de tendinţele pieţei şi de nevoile pacienţilor, vom continua să analizăm eventuale oportunităţi care susţin creşterea organică sau prin achiziţii“, preciza recent Mihai Marcu, preşedinte & CEO MedLife Group.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO