Burse - Fonduri mutuale

Mihaela Bîciu pleacă după 20 de ani de la conducerea societăţii de brokeraj Tradeville

Mihaela Bîciu pleacă după 20 de ani de la conducerea societăţii de brokeraj Tradeville

Mihaela Bîciu, angajată în cadrul Tradeville din octombrie 1997 încoace: Iau o binemeritată pauză. Îmi voi relua apoi viaţa profesională, probabil tot în piaţa de capital.

Autor: Liviu Popescu

28.10.2021, 00:05 1583

♦ Tradeville este controlată în proporţie de 99% de omul de afaceri Andrei Siminel ♦ Mandatul CEO-ului a fost prelungit în aprilie 2021 şi urma să se încheie în aprilie 2025.

Mihaela Bîciu, 47 de ani, cel mai longeviv director general al unei societăţi de brokeraj de la Bursa românească, pleacă de la Tradeville după aproape 24 de ani şi spune că se va orienta tot în domeniul pieţei de capital. „Iau o binemeritată pauză”, spune Mihaela Bîciu, cea care ocupa funcţia de preşedinte şi CEO al Tradeville din noiembrie 2001 încoace.

„Am ales să plec din Tradeville după 24 de ani împreună. Am ales să fac asta când firma este în cel mai bun moment al ei de până acum şi am lăsat în urma o echipă curajoasă şi inventivă. Iau o binemeritată pauză. Îmi voi relua apoi viaţa profesională, probabil tot în piaţa de capital. Oricum, indiferent ce voi face, voi construi cu pasiune şi în totală armonie cu valorile mele: respect pentru oameni, responsabilitate socială şi dorinţa de a realiza ceva remarcabil”, spune Mihaela Bîciu.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - ieri, 13:15
Azi:
Diferență:
Ieri:
Azi:
Diferență:
Ieri:
Azi:
Diferență:
Ieri:
Azi:
Diferență:
Ieri: