Burse - Fonduri mutuale

Mihai Marcu, CEO al MedLife, şi Nicolae Marcu, fratele acestuia şi unul dintre acţionari, vând 2% din MedLife pentru 3,5 milioane de euro

Mihai Marcu, CEO al MedLife, şi Nicolae Marcu, fratele...

Autor: Liviu Popescu

06.03.2020, 18:21 2051

Mihai Marcu, director general al furnizorului de servicii medicale private MedLife, şi Nicolae Marcu, fratele acestuia şi unul dintre acţionarii companiei, au vândut vineri 450.000 de acţiuni M pentru aproximativ 16,6 milioane de lei (3,5 mil. euro), arată datele agregate de ZF. Astfel, Mihai Marcu a ajuns de la o deţinere de 17,6% la 16,5% iar Nicolae Marcu de la 12,15% la 11,1%.

Vineri la ora 12.17, în sistemul de tranzacţionare al Bursei de la Bucureşti au fost înregistrate două tranzacţii cu acţiuni ale MedLife (simbol bursier – M), iar vânzătorii au fost raportaţi după închiderea şedinţei de tranzacţionare. Cumpărătorii nu au fost raportaţi iar dacă aceştia nu vor trece de pragul de 5% probabil ca identitatea lor nici nu va fi publicată. Preţul la care au fost încheiate tranzacţiile este de 37 de lei pe unitate, în urcare cu 3% faţă de cel din piaţa REGS.

De la începutul anului, acţiunile MedLife se tranzacţionează în creştere cu 9,4%, pe fondul unui rulaj de 35 milioane lei, emitentul ajungând la 824 milioane lei capitalizare. Vineri, acţiunile M s-au apreciat cu 3,6%.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO