Burse - Fonduri mutuale

Mihai Nichişoiu preia conducerea Vanguard AM de la Dragoş Dărăbuţ

Mihai Nichişoiu

Mihai Nichişoiu

Autor: Roxana Pricop

09.11.2015, 00:00 269

Mihai Nichişoiu, fost analist pieţe globale la firma de brokeraj Tradeville, este noul director general al societăţii de administrare Vanguard Asset Management, ce gestionează fondul deschis de investiţii tranzacţionat ETF BET Tradeville. Firma de brokeraj Tradeville controlează societatea de administrare.

Nichişoiu îl înlocuieşte în funcţie pe Dragoş Dărăbuţ. Vanguard AM este un administrator de active de talie mică. La 30 septembrie, administratorul gestiona active totale de 6 milioane de lei, din care circa 4 milioane de lei într-un fond închis (Global Investing Fund), iar alte 2,1 mil. lei sunt activele fondului deschis tranzacţionat ETF BET Tradeville.

În primele nouă luni ale anului activele aflate în administrarea Vanguard AM au crescut cu aproape 40%, susţinute în principal de evoluţia fondului închis, potrivit datelor publicate de Asociaţia Administratorilor de Fonduri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO