Burse - Fonduri mutuale

Ministerul Energiei vrea să îl pună în boardul Romgaz pe Bogdan Stan, noul şef al ANAF

Bogdan Nicolae Stan este din luna ianuarie şeful ANAF

Bogdan Nicolae Stan este din luna ianuarie şeful ANAF

Autor: Liviu Popescu

12.04.2017, 00:05 684

Ministerul Energiei, acţionar ma­jo­ritar la Romgaz, cel mai mare pro­ducător şi principal furnizor de gaze na­turale din România şi totodată cea mai valoroasă companie naţională lis­tată, vrea să revoce cinci membri din ac­tualul board şi pro­pune patru în locul aces­tora pe o durată de patru luni.

 
Dintre propunerile pen­tru cele patru locuri iese în evidenţă Bogdan Nicolae Stan, 42 de ani, numit în ia­nuarie 2017 de pre­mierul Grin­deanu în funcţia de pre­şedinte al Agen­ţiei Naţio­nale de Ad­mi­nistrare Fiscală (ANAF). Pe listă se mai găsesc Chirilă Alexandru, Gheorghe Gheor­ghe Gabriel, candidat din partea ALDE la ultimele alegeri, dar şi vice­preşedinte al Oficiului Na­ţional pentru Jocuri de Noroc.
 
O altă pro­punere este Virgil Marius-Metea, di­rectorul general al Romgaz, companie cu 11,8 mld. lei capitalizare. Lista cu infor­maţii despre aceste per­soane va fi publicată mâine de Romgaz. Ieri pro­du­cătorul de gaze a pu­blicat pe bursă doar com­ple­ta­rea ordinii de zi a AGA pentru 25 aprilie în care men­ţionează că vrea aceste schim­bări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO