Burse - Fonduri mutuale

Miriam Andrei are aprobarea Autorităţii de Supraveghere Financiară pentru funcţia de director al Tradeville

Miriam Andrei a lucrat în perioada 2016 – 2022 la AT Kearney, companie de consultanţă care s-a ocupat de integrarea Volksbank în cadrul Băncii Transilvania în urmă cu câţiva ani.

Miriam Andrei a lucrat în perioada 2016 – 2022 la AT Kearney, companie de consultanţă care s-a ocupat de integrarea Volksbank în cadrul Băncii Transilvania în urmă cu câţiva ani.

Autor: Liviu Popescu

02.02.2022, 07:25 1594

♦ Tradeville este una dintre cele mai mari societăţi de brokeraj din România, fiind deţinută integral de omul de afaceri Siminel Andrei ♦ Aprobarea se referă la funcţia de director, dar încadrarea, de exemplu CEO, revine în sarcina brokerului.

Miriam Andrei, 30 de ani, fost manager al companiei de consultanţă AT Kearney, a primit aprobarea Autorităţii de Supraveghere Financiară pentru funcţia de director al Tradeville, una dintre cele mai mari societăţi de brokeraj de la bursa românească. Aprobarea se referă la funcţia de director, dar încadrarea, de exemplu director general (CEO), revine în sarcina brokerului. Miriam Andrei a lucrat în perioada 2016 – 2022 la AT Kearney, companie de consultanţă care s-a ocupat de integrarea Volksbank în cadrul Băncii Transilvania în urmă cu câţiva ani. Miriam Andrei are un MBA la Harvard Business School. Între 2014 şi 2016 a lucrat în Zurich pentru Credit Suisse ca analist de investiţii. Miriam Andrei este absolventă a Academiei de Studii Economice (promoţia 2014) şi are un master la Harvard, specializarea administrarea afacerilor (2021), potrivit platformei de socializare în business Linkedin. Din toamna lui 2021 Tradeville a rămas fără CEO după plecarea Mihaelei Bîciu, cea care a condus timp de două decenii operaţiunile societăţii de brokeraj. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO