Burse - Fonduri mutuale

Misterul din spatele vânzării hotelului Rusca din Hunedoara, tranzacţie de 1,1 milioane de euro – cine este cumpărătorul?

Misterul din spatele vânzării hotelului Rusca din...

Autor: Alexandra Matei

10.08.2021, 16:30 7937

♦ SIF Hoteluri a vândut hotelul Rusca din Hunedoara pentru 1,1 mil. euro, însă nu există nicio informaţie despre noul proprietar ♦ Hotelul este închis în prezent, întrucât se efectuează renovări şi se aşteaptă preluarea lui de către noul administrator.

Compania SIF Hoteluri, deţinută de SIF Banat-Crişana, a anunţat marţi, 27 iulie, că a vândut hotelul Rusca din Hunedoara la preţul de 1,1 mil. euro, la care se adaugă TVA, dar odată cu publicarea acestei informaţii a venit şi întrebarea firească a tuturor – „cine este cumpărătorul?”. „Nu putem oferi mai multe informaţii în legătură cu acest aspect decât cele din raportul găsit pe Bursă”, a răspuns Radu Birlea, director general al SIF Hoteluri, la solicitarea ZF. Acelaşi răspuns l-au transmis şi reprezentanţii ­SIF Banat-Crişana. În raportul publicat la Bursă se menţionează următoarele: „SIF Hoteluri  informează acţionarii că în data de 27.07.2021 a încheiat contractul nr. 1736 privind vânzarea din patrimoniu a Hotelului Rusca, activ situat în localitatea Hunedoara, Bdul. Dacia, nr. 10, judeţul Hunedoara, compus din teren, clădire hotel, clădire club, împreună cu toate dotările sale. Preţul tranzacţiei este de 1,1 mil. euro la care se adaugă TVA aplicabil conform legislaţiei fiscale în vigoare”. În acest sens, Ziarul Financiar a contactat Primăria Municipiului Hunedoara, pentru a afla date despre noul proprietar al hotelului Rusca, însă, în prezent, instituţia nu are nicio informaţie despre vânzarea hotelului sau despre cumpărătorul acestuia. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO