Burse - Fonduri mutuale

Monica Ivan, CEO şi Răzvan Raţ, director general adjunct, primesc încă patru ani la conducerea BRK Financial Group

Monica Ivan, CEO şi Răzvan Raţ, director general...

Autor: Eduard Ivanovici, Tibi Oprea

08.12.2021, 15:05 271

BRK Financial Group (simbol bursier BRK), singurul broker listat la Bursa de Valori Bucureşti, şi-a anunţat investitorii că, în urma celei mai recente şedinte a Consiliului de Administraţie, s-a hotărât modificarea duratei mandatelor directorului general Monica Ivan şi directorului general adjunct Răzvan Raţ cu încă patru ani începând cu data de 7 decembrie 2021, conform unui document publicat la BVB.

Monica Ivan activează în cadrul BRK din decembrie 2016 odată cu funcţia de director general adjunct, fiind numită ulterior, în aprilie 2018, vicepreşedinte al consiliului de administraţie, iar din august 2019 ocupă funcţia de director general, potrivit profilului de LinkedIn.

Răzvan Raţ a fost numit broker în cadrul BRK în octombrie 2013, iar în mai 2017 a primit funcţia de director de operaţiuni. Din mai 2018 ocupă funcţia de director general adjunct, potrivit profilului de LinkedIn.

Brokerul a raportat un profit net de 19,3 milioane de lei în primele nouă luni ale anului, faţă de o pierdere de 2,2 milioane de lei în aceeaşi perioadă din 2020. Veniturile totale din activitatea de intermediere au ajuns la 15,4 milioane de lei, în creştere cu 165% prin comparaţie cu rezultatul de la finele lunii septembrie de anul trecut, 5,8 milioane de lei.

BRK a fost al şaselea cel mai activ broker în primele 11 luni la BVB, cu o valoare tranzacţionată de aproximativ 3,5 miliarde de lei, ceea ce reprezintă o pondere de 9,16% din totalul intermedierilor realizate în 2021 de brokerii locali. În noimebrie, valoarea tranzacţiilor mijlocite de BRK a atins 318 milioane de lei.

Acţiunile BRK s-au apreciat anul acesta cu circa 290%, la un rulaj de aproximativ 111 milioane de lei. Compania afişează o capitalizare de 107 milioane de lei, arată datele BVB.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO