Burse - Fonduri mutuale

Napochim Imobiliare caută finanţare de până la 15 mil. euro de la orice bancă din România

Napochim Imobiliare caută finanţare de până la 15...

Autor: Dan Grigore Ivan

11.07.2016, 00:03 510
Napochim Imobiliare (NCHI), companie cu capitalizare de 10,7 mil. lei, intenţionează să con­­tracteze un credit în valoare de maximum 15 mil. euro, de la orice bancă de pe teritoriul Ro­mâniei, pentru finanţarea unui proiect imo­biliar ce cuprinde o suprafaţă utilă de peste 10.300 mp.

Compania, rezultată din divizarea pro­du­că­to­rului de mase plastice Napochim Cluj-Na­po­ca (NACH), urmează să garanteze creditul cu terenul şi construcţia ce urmează a fi realizată pe Strada Someşului, conform programului pentru Adunarea Generală Ordinară a Ac­ţio­na­rilor pentru 9 august. Napochim Imobiliare doreşte să dezvolte un proiect imobiliar pe terenul obţinut din trans­ferul efectuat de către societatea-mamă. Com­pania îşi propune să construiască 214 apar­ta­mente, într-un bloc cu 20 de etaje, cu o su­pra­faţă utilă de aproximativ 10.300 de metri pă­trati.

Conform reprezentanţiilor companiei, Na­po­chim Imobiliare doreşte să dezvolte un an­samblu compus atât din spaţii comerciale, de bi­rouri sau rezidenţiale.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO