Burse - Fonduri mutuale

Natura Quattuor Energia îşi demite auditorul financiar, pe KPMG, şi semnează cu un auditor cu 19 angajaţi

Natura Quattuor Energia îşi demite auditorul financiar,...

Autor: Liviu Popescu

07.12.2016, 00:00 471

Natura Quattuor Energia (SCPS), care are ca obiect principal de activitate activităţi ale holdingurilor şi furnizarea de servicii de consultanţă, a decis să încheie contractul cu auditorul KPMG şi în schimb să numească în această funcţie pe Baker Tilly Klitou (BTK). Compania de consultanţă BTK va audia situaţiile financiare ale Natura Quattor Energia pentru anii 2016, 2017 şi 2018.

Potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor, auditorul a avut în anul 2015 afaceri de 3 mil. lei la un profit de 470.000 de lei şi un număr de 19 angajaţi.  Spre comparaţie, KPMG are 488 de angajaţi în România, afaceri de 85 mil. lei şi profit de 11,5 mil. lei. Natura Quattor Energia este un emitent listat pe segmentul principal al bursei de valori, cu 21 milioane lei capitalizare.

Compania se axează în principal pe investiţii în România, iar sectoarele vizate sunt cel al energiei din surse regenerabile şi investiţii în dezvoltări imobiliare. Compania susţine că pe viitor vrea să-şi construiască un portofoliu de investiţii în proiecte de energie verde. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO