Burse - Fonduri mutuale

NEPI anunţă oficial că negociază cu Rockcastle cu privire la o fuziune

NEPI anunţă oficial că negociază cu Rockcastle cu...

Autor: Liviu Popescu

21.10.2016, 00:05 896

NEPI, grup sud-african de companii care investeşte în proprietăţi imobiliare, listat şi la Bucureşti, a anunţat astăzi pe bursa locală că a demarat negocierile îm­preună cu grupul sud-african Rockcastle pentru o posibilă fuziune.

„Până se vor lansa alte comunicate, ac­ţionarii NEPI şi acţionarii Rockcastle sunt sfătuiţi să ia toate măsurile de precauţie când tranzacţionează acţiunile celor două companii“, se arată în comunicatul NEPI publicat pe BVB.

Compania sud-afri­cană este listată pe bursa de valori de la Johanes­burg (JSE) şi pe Bursa de Valori de la Bucureşti (BVB). Rockcastle este listată pe JSE şi pe bursa de valori din Mau­ritius (SEM).

Pe 12 septembrie, NEPI a decis să se de­listeze de pe piaţa alternativă de la Londra, acţiunile rămânând la tranzac­ţio­nare din luna octombrie doar pe piaţa de capital de la Bucureşti şi cea de la Johannesburg (Africa de Sud).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO