NN Group îşi reduce sub 5% expunerea pe Transgaz

1 sep 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

NN Group, societate-mamă a patru entităţi cu expuneri în cadrul Transgaz (TGN), deţine în prezent 0,568 milioane de acţiuni TGN, echivalentul a 4,98% din capitalul social al transportatorului naţional de gaze naturale, după ce anterior avea o participaţie de 5,01%.

Fondul de Pensii Administrat Privat NN deţine cel mai mare pachet de acţiuni dintre cele patru, respectiv 0,455 mil., echivalentul a 3,87% din capitalul social al transportatorului de gaze naturale, urmat de NN Investment Partners Luxembourg cu o expunere de 0,78%.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 01.09.2017

 
Cuvinte cheie:
Transgaz
, expunere
, reducere
, actiuni
, gaze naturale
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide