Burse - Fonduri mutuale

Norofert amână cu o lună listarea la bursă pentru a se prezenta în faţa investitorilor cu rezultatele la nouă luni. Iniţial, compania anunţase că intenţiona să se listeze în septembrie 2019

Vlad Popescu, CEO şi acţionar majoritar al producătorului de îngrăşă­minte organice Norofert

Vlad Popescu, CEO şi acţionar majoritar al producătorului de îngrăşă­minte organice Norofert

Autor: Tibi Oprea

04.09.2019, 15:30 750

Vlad Popescu, CEO şi acţionar majoritar al producătorului de îngrăşă­minte organice Norofert, cu afaceri de 10,1 mil. lei în 2018, spune pentru ZF că listarea companiei a fost amânată o lună, respectiv pentru octombrie 2019, întrucât intenţionează să rapor­teze rezultatele aferente primelor nouă luni ale anului înainte de intra­rea la tranzacţionare.

„Am amânat lista­rea Norofert la bursă pentru mijlocul lunii octombrie pentru a arăta că am reuşit să înre­gistrăm creştere în privinţa rezultatelor la nouă luni şi a influenţa într-un mod pozitiv prima şi următoarele şedinţe de tranzacţionare. Momentan, suntem la jumătatea procesului de depunere a documentelor de admitere la tranzac­ţionare“, spune el. Pe 19 iulie 2019, compania a închis plasamentul privat care precedă listarea în doar opt ore de la lansare, devenind astfel cea mai rapidă ofertă privată de pe Bursa de Valori Bucureşti. În urma plasamentului, la care au participat 71 de investitori şi care a avut o rată de subscriere de peste 150%, compania a strâns 1,5 milioane de euro pentru dezvoltare.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro