Nuclearelectrica, primul pas pentru retehnologizarea Unităţii 1 de la Cernavodă: înfiinţează o direcţie de retehnologizare

31 oct 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

Nuclearelectrica (SNN), singurul producător de energie nucleară din România, a anunţat înfiinţarea direcţiei de retehnologizare, scopul acesteia fiind, în prima fază, extinderea numărului de ore de operare dincolo de cele 210.000 de ore de funcţionare la putere nominală stabilite prin proiect.

„Direcţia de Retehnologizare este constituită la nivelul sediului central al SNN, este formată din specialişti interni şi este condusă de actualul director tehnic şi de securitate nucleară al SNN domnul Romeo Urjan. Numărul de specialişti implicaţi va creşte direct proporţional cu derularea programului de retehnologizare a Unităţii 1 CNE Cernavodă”, spun reprezentanţii Nuclearelectrica (SNN).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 31.10.2017

 
Cuvinte cheie:
Nuclearelectrica
, infiintare
, cernavoda
, unitate
, anunt
, energie nucleara
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide