Burse - Fonduri mutuale

O firmă cu afaceri de 2 mil. euro se cotează pe piaţa ATS a bursei din Bucureşti

O firmă cu afaceri de 2 mil. euro se cotează pe piaţa...

Autor: Adrian Cojocar

23.06.2014, 18:40 601

Imsaproiect Bucureşti, companie specializată în construcţii montaj deţinută de omul de afaceri Petru Santo, se va lista începând de mâine, 24 iunie, pe sistemul alternativ de tranzacţionare (ATS) al Bursei de Valori Bucureşti, a anunţat BVB printr-un comunicat emis astăzi.

“Este o provocare să avem pe ATS o companie a cărei activitate este aşa de mult conectată cu sectorul energetic, având în vedere dinamica acestuia. Este un drum pe care o companie sustenabilă poate merge pentru a se deschide către o gamă mai largă de investitori, pentru a îşi îmbunătăţi calitatea informaţiei necesare procesului decizional şi a îşi creşte vizibilatea faţă de competitori. ATS este un incubator pentru acele companii care doresc să crească şi să promoveze pe piaţa reglementată", a declarat Ludwik Sobolewski, directorul general al BVB.

 Imsaproiect a avut anul trecut o cifră de afaceri de 9,1 mil. lei şi un profit net de 118.000 de lei, iar pentru acest an şi-a bugetat un profit în creştere la 165.000 de lei şi afaceri mai mici, de 8,1 mil. lei.

Principalii clienţi ai companiei sunt Enel Distribuţie, E.ON Moldova Distribuţie, LS Cable&System Ltd., Imsat -SA Groupe SNEF, Nuclearelectrica şi ArcelorMittal Galaţi. Compania livrează lanţuri complete de izolatoare pentru linii electrice aeriene, izolatoare suport de sticlă, porţelan şi composite, cât şi armături pentru lanţuri de linii electrice aeriene şi staţii.

Compania livreaza la cheie instalaţii fotovoltaice şi sisteme de încălzire electrică în pardoseală şi protecţie la îngheţ. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO