Burse - Fonduri mutuale

O firmă înfiinţată în decembrie 2021, controlată de un belgian, apare de nicăieri cu 13 milioane de euro bonduri la BVB

O firmă înfiinţată în decembrie 2021, controlată de...

Autor: Liviu Popescu

06.05.2022, 00:07 19614

Dat fiind faptul că a fost procesată doar o tranzacţie de 64 mil. lei (13 mil. euro), este posibil să fie un plasament privat preagreat La MFP, International Development Solutions apare înfiinţată pe 10 decembrie 2021.

Joi 5 mai 2022, în sistemul Bursei de Valori Bucureşti, la segmentul obligaţiuni, a fost procesată o singură tranzacţie de 64 milioane de lei (13 mil. euro) a companiei Interna­tional Development Solutions.

Cu alte cuvinte, această finanţare este pregătită pentru a fi listată şi pentru a intra la tranzacţionare, însă pentru moment lipsesc informaţii esenţiale precum cine este compania, brokerul care a intermediat plasamentul şi dobânda. Potrivit datelor MFP, International Development Solutions SRL este o companie înfiinţată pe 10 decembrie 2021 cu codul CAEN aferent segmentului de dezvoltare imobiliară. Platforma Confidas arată că societatea, care are sediul într-un apartament din sectorul 1 al Capitalei, este controlată integral de belgianul Gallé Vincent Auguste Jean, 60 de ani. Acesta este şi administrator al societăţii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO