Burse - Fonduri mutuale

O lume în fierbere, acuzaţii de terorism: Bursa din Qatar, în topul celor mai mari randamente ale dividendelor, scade cu 7% într-o singură şedinţă

O lume în fierbere, acuzaţii de terorism: Bursa din...

Autor: Dan Grigore Ivan

06.06.2017, 00:05 3577

Indicele QE, referinţa bursei de la Doha, a scăzut ieri cu 7,3% după ce Arabia Saudită, Bahrainul, Egiptul şi Emiratele Arabe Unite au anunţat că taie legăturile diplomatice cu Qatarul, acuzând ţara din Golful Persic că susţine organziaţii teroriste care au legătură cu Iranul.

Toate cele 44 de companii listate pe bursa qatareză au încheiat şedinţa de tranzacţionare de ieri în teritoriul negativ. Cea mai mare depreciere, respectiv de 9,91%, a fost înregistrată de indicele imobiliar QE Real Estate.

Referinţa bursei qatareze afişează în momentul de faţă cea mai mare depreciere la nivel global după ce a coborât cu 11,82% de la începutul acestui an, în condiţiile în care indicele MSCI Emerging Markets afişează un avans de 17,86%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO