Burse - Fonduri mutuale

O nouă companie se alătură Asociaţiei pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă: ”Antibiotice devine al 15-lea membru al ARIR şi primul din industria farmaceutică”

Ioan Nani, directorul general al Antibiotice Iaşi

Ioan Nani, directorul general al Antibiotice Iaşi

Autor: Cristina Bellu

31.07.2019, 10:46 288

Antibiotice Iaşi (ATB), unul dintre cei mai mari producători de medicamente din România, controlat de Ministerul Sănătăţii, s-a alăturat Asociaţiei pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă (ARIR), din componenţa căreia mai fac parte companii listate precum Alro, Electrica, Electromagnetica, Franklin Templeton, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, OMV Petrom, Teraplast şi Transelectrica.

”Suntem printre primele companii listate la bursă şi am fost întotdeauna orientaţi spre dezvoltare şi creşterea transparenţei faţă de acţionarii noştri. Asocierea cu ARIR, alături de cele mai mari companii listate, vine în completarea strategiei noastre de a îmbunătăţi calitatea relaţiei cu investitorii şi de a crea valoare pentru acţionari. Ne bucură apartenenţa la o comunitate nouă şi vivace a pieţei de capital româneşti pe care ne-o dorim din ce în ce mai puternică”, spune Ioan Nani, directorul general al companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO