Burse - Fonduri mutuale

O nouă companie vine la BVB: Appraisal & Valuation, deţinătorul brandului NAI Romania, vrea să se listeze pentru a obţine finanţarea necesară în vederea acccelerării creşterii businessului

O nouă companie vine la BVB: Appraisal & Valuation,...

Autor: Roxana Rosu

10.06.2021, 09:45 1051

Appraisal & Valuation, deţinătorul brandului NAI Romania, active pe piaţa de evaluări, pregăteşte listarea la Bursa de la Bucureşti, compania vizând accelerarea dezvoltării businessului, inclusiv prin fuziuni şi achiziţii.

„Vom continua politica de dezvoltare şi consolidare a business-ului atât prin noi achiziţii de companii, cât şi prin încheierea unor parteneriate strategice. Listarea la bursă a companiei este un obiectiv important pentru noi, care ne va ajuta să ne punem în aplicare strategia de extindere şi ne va oferi o sursă semnificativă de capital pentru finanţarea acesteia,” a declarat Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA şi Preşedinte al Consiliului Român pentru Clădiri Verzi.

Compania a încheiat un acord cu TradeVille pentru intermedierea finanţărilor la bursă .

Prin intermediul listării, compania are în vedere şi atragerea unor specialişti, prin programe de motivare şi fidelizare de tip Stock Option Plan, arată un comunicat al Appraisal & Valuation.

Principalii clienţi ai firmei provin din sistemul bancar, iar o parte din serviciile de evaluare sunt efectuate pentru stabilirea valorii de piaţă a garanţiilor bancare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO