Burse - Fonduri mutuale

Obligaţiunile Bittnet, cu o dobândă de 9%, au debutat ieri la tranzacţionare. Compania mizează pe cloud-ul public şi cybersecurity

Mihai Logofătu, Bittnet: Suntem singura companie IT care se poate intitula integrator multi-cloud

Mihai Logofătu, Bittnet: Suntem singura companie IT care se poate intitula integrator multi-cloud

Autor: Dan Grigore Ivan

29.11.2017, 00:05 588

♦ Compania a fost fondaţă în urmă cu zece ani de fraţii Logofătu şi îşi propune să atingă o cifră de afaceri de 10 mil. euro şi un profit de 1 mil. euro în 2018.

Bittnet Systems (BNET), inte­grator local de soluţii de IT & C şi furnizor de servicii de training în domeniul IT, şi-a listat ieri cea de a doua emisiune de obligaţiuni din ultimii doi ani.

„Vrem să consolidăm poziţia noastră de furnizori de training, de lideri de piaţă. Vrem să folosim cât mai mult din aceste trenduri globale din zona de cybersecurity şi multi-cloud. Astăzi suntem singura companie IT care se poate intitula integrator multi-cloud, asta înseamnă competenţa şi expertiza dovedite de certificări în zona Microsoft Azure şi Amazon Web Services, principalii doi jucători de pe piaţa globală“, a spus Mihai Logofătu, directorul general al Bittnet.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO