Obligaţiunile Bittnet Systems vin la tranzacţionare pe 28 noiembrie

22 nov 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

Bittnet Systems (BNET, companie de IT, a anunţat că a primit acordul din partea Bursei de Valori Bucureşti (BVB), operatorul pieţei de capital locale, în legătură cu admiterea la tranzacţionare a obligaţiunilor BNET 22, reprezentate de o emisiune de 45.000 de obligaţiuni, la o valoare nominală de 100 lei şi o scadenţă de 5 ani (septembrie 2022). 

Dobânda obligaţiunilor corporative este de 9%, plătibilă trimestrial. Banii atraşi de raţii Logofătu, cei doi fraţi care controlează compania înfiinţată de aceştia în 2007, au fost îndreptaţi pentru finanţarea achiziţionării Gecad Net, o tranzacţie de 0,6 milioane euro. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.11.2017

 
Cuvinte cheie:
obligatiuni
, tranzactionare
, bucuresti
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide