Burse - Fonduri mutuale

Obligaţiunile de 555 mil. lei ale Municipiului Bucureşti intră la tranzacţionare pe piaţa reglementată a Bursei pe 29 aprilie. Dobândă de 7,33% pe an

Obligaţiunile de 555 mil. lei ale Municipiului...

Autor: Eduard Ivanovici

27.04.2022, 11:34 406

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a anunţat că, în data de 29 aprilie, vor intra la tranzacţionare obligaţiunile emise de Municipiul Bucureşti pe Piaţa Reglementata a Bursei. Obligaţiunile municipale vor fi tranzacţionate sub simbolul bursier PMB32, reprezentând a şasea emisiune de bonduri a Municipiului Bucureşti.

Obligaţiunile au fost oferite spre subscriere în cadrul unui plasament privat desfăşurat în luna aprilie.

Municipiul Bucureşti a emis un număr de 55.500 obligaţiuni nominative, neconvertibile, negarantate, denominate în RON, emise in forma dematerializată prin înscriere in cont, având o valoare nominală unitară de 10.000 lei si o valoare nominală totală de 555 milioane lei, cu o rată anuală a dobânzii fixa de 7,33% pe an.

Emisiunea de obligaţiuni va fi scadentă în aprilie 2032. Suma atrasă este destinată refinanţării emisiunii de obligaţiuni municipale scadentă la 4 mai 2022.

Consorţiul de intermediere pentru emisiunea obligaţiunilor si realizarea plasamentului privat a fost format din BRD – Groupe Société Générale şi Raiffeisen Bank România, conform BVB.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO