Burse - Fonduri mutuale

Oil Terminal a încheiat contracte de 31,8 mil. lei cu OMV Petrom şi Mol

Oil Terminal a încheiat contracte de 31,8 mil. lei cu...

Autor: Ştefan Deleanu

29.04.2016, 00:04 381

Operatorul portuar Oil Terminal (OIL) a finalizat două contracte cu OMV Petrom şi cu MOL România Petroleum Products în valoare totală de 31,8 milioane de lei, potrivit rapor­tărilor completate emise de companie pe bursă.

Aceste contracte au fost făcute publice de companie în şedinţa de ieri, 28 aprilie. Compania a precizat că la momentul încheierii contractelor acestea aveau o valoare estimată sub 10% din cifra de afaceri, com­pania constatând ulterior de­păşirea acestui prag. Cifra de afaceri din exerciţiul financiar din 2015 a fost de 140,71 milioane de lei, iar pro­fitul net a fost de 5,91 milioane de lei.

Contractul cu OMV Petrom are o valoare realizată de 20,9 milioane de lei şi are ca obiect prestarea de servicii şi expediţie pentru export de produse petroliere, chimice şi petrochimice de către Oil Ter­minal. Pentru MOL România Petro­leum Products, Oil Terminal s-a ocupat de ex­pediţie pentru import şi export de produse petroliere, iar contractul are o valoare realizată de 10,9 milioane de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO