Burse - Fonduri mutuale

Oil Terminal îşi caută director general şi administratori pe reţeaua de socializare Facebook

AFP/Mediafax Foto

AFP/Mediafax Foto

Autor: Ioana Tudor

02.07.2014, 00:00 577

Operatorul portuar Oil Terminal (OIL), deţinut de stat, caută un director general şi membri în consiliul de administraţie (CA), potrivit unui anunţ postat pe site-ul de socializare Facebook de George Butunoiu, desemnat de stat să recruteze noii manageri ai companiei.

Oil Terminal a ajuns în 2012 în atenţia mass-media în scandalul cheltuielilor nejustificate de milioane de lei făcute de foştii manageri, pe bijuterii, vinuri scumpe sau parfumuri.

Candidaţii pentru postul de director general trebuie să aibă experienţă relevantă în conducerea unor companii mari, în special cele prezente în sectoarele petrolier, energetic şi industrial, se arată în anunţul făcut de Butunoiu.

Sorin Viorel Ciutureanu este în prezent directorul general al Oil Terminal, iar actualul consiliu de administraţie a fost numit în funcţie în urmă cu şase luni pentru un mandat de patru ani şi este condus de Dan Codescu. Compania este controlată de statul român, care prin Ministerul Economiei deţine 59,6% din acţiuni. Fondul Proprietatea deţine 6,75% din capitalul firmei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO