Burse - Fonduri mutuale

One începe plasamentul privat pentru majorarea de capital şi susţine că marii investitori s-au arătat interesaţi pentru 34. mil euro

One începe plasamentul privat pentru majorarea de...

Autor: Tibi Oprea

03.08.2022, 00:03 261

Conducerea dezvoltatorului imobiliar One United Properties (simbol bursier ONE) a anunţat marţi la Bursa de Valori Bucureşti cu privire la deschiderea plasamentului privat pentru subscrierea a până la 280 de milioane de acţiuni ordinare care vor fi oferite către investitori în cea de-a doua etapă a operaţiunii de majorare a capitalului social.

„Până în acest moment, au fost primite manifestări de interes de la diverşi investitori pentru a subscrie acţiuni în valoare totală de aproximativ 34,3 milioane euro în cadrul Plasamentului Privat”, menţionează One United Properties în raportul de la Bursă. Raiffeisen Bank International şi UniCredit acţionează în calitate de coordonator comun al registrului de subscrieri în cadrul plasamentului privat, în timp ce Swiss Capital acţionează în calitate de co-coordonator al registrului de subscrieri.

Plasamentul privat reprezintă cea de-a doua etapă a operaţiunii de majorare de capital social, care a fost aprobată printr-o decizie a Consiliului de Administraţie din 5 mai 2022, în baza autorizării acordate printr-o hotărâre a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor din 26 aprilie 2022. Acesta vizează investitori instituţionali locali şi internaţionali.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO