finanţe personale

OTP a lansat un fond de investiţii imobiliar ca alternativă la investiţia imobiliară tradiţională, preferata românilor

12 sep 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

Dan Popovici, CEO al OTP Asset Management România: Este primul fond de investiţii care distribuie trimestrial venituri. Până în prezent, fondul a strâns 2,5 milioane lei, ca seed money, iar într-un an fondul va ajunge să strângă până spre 20-25 milioane lei.

♦ OTP Asset Management are un comision de administrare de 2% pe an. Nu are comision de subscriere, nu are comision de răscumpărare ♦ Fondul îşi propune un randament anualizat de 4%, fără a lua în calcul şi creşterea acţiunilor sau obligaţiunilor.

OTP Asset Management, al şaselea administrator de fonduri din Ro­mânia, a anunţat lansarea fondului deschis OTP Real Estate & Cons­truction, axat în principal pe investiţii în vehicule financiare de tipul REIT (Real Estate Investment Trust), o corporaţie sau trust specializat în construirea şi administrarea unui portofoliu imobiliar, precum şi în acţiuni şi obligaţiuni corporative ale societăţilor ce gravitează în jurul domeniul de real estate.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.09.2018

 
Cuvinte cheie:
otp bank
, management
, fond
, comision
, imobiliare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide