OTP AM: Cu toate că există companii atractive la BVB, incertitudinea legată de Pilonul II ne face să rămânem subexpuşi

13 iul 2018 Autor: Liviu Popescu

OTP Asset Management, administrator a circa 620 milioane de lei, a mizat în prima parte din 2018 pe acţiunile Sphera Group, Digi, MedLife şi vinăriile Purcari, companii proaspăt listate la Bucureşti, ca urmare a creşterii economice record înregistrate în 2017, bazată în special pe creşterea consumului intern. 

Toate cele patru acţiuni sunt însă pe minus de la începutul anului, chiar dacă doar Sphera Group a dezamăgit investitorii prin prisma raportării unui rezultat net în scădere pentru 2017, corecţii care creează însă oportunităţi de achiziţie mai ales pentru investitorii pe termen lung, aşa cum sunt şi administratorii de fonduri mutuale.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.07.2018

 
Cuvinte cheie:
otp bank
, actiuni
, companii
, inregistrare
, indice
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide