Patru dintre cele mai mari zece titluri ale companiilor listate pe AeRO după valoarea capitalurilor proprii au înregistrat evoluţii pozitive în 2016

4 aug 2016 Autor: Dan Grigore Ivan

Din topul celor mai mari zece companii listate pe piaţa alternativă de capital AeRO după valoarea capitalurilor proprii, patru dintre ele au înregistrat aprecieri ale acţiunilor, cinci dintre ele au înregistrat deprecieri, iar titlurile unei singure companii se tranzacţionează la aceeaşi cotaţie ca aceea de la începutul acestui an.

Titlurile companiei Chim­complex Borzeşti (CHOB), controlată de omul de afaceri Ştefan Vuza, s-au apreciat cel mai mult de la începutul acestui an, în urma a 220 de tranzacţii, cu o valoare cumulată de 62.317 lei, ceea ce a condus la o creştere de 30% a unei acţiuni CHOB.

Combinatul chimic are o capita­lizare bursieră de 91 milioane lei (20,35 milioane euro), în timp ce valoarea ca­pitalurilor proprii este de 187 mil. lei, de peste două ori mai mare decât va­loarea de piaţă a companiei, si­tuându-se pe locul şase în topul celor mai mari companii după valoarea contabilă.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.08.2016

 
Cuvinte cheie:
companii
, inregistrare
, valoare
, titluri
, evolutie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide