Paul Miclăuş a fost avizat în funcţia de administrator provizoriu la Sibex

30 iun 2011 Autor: Roxana Pricop

Paul Miclăuş (foto), fost vicepreşedinte al Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare (CNVM), a fost avizat de CNVM în funcţia de administrator provizoriu al operatorului de piaţă Sibiu Stock Exchange-Sibex, în locul lui Ivan Bogdan-Cosmin.

Pe 14 iunie, Consiliul de Administraţie al Sibex l-a numit pe Paul Miclăuş în funcţia de administrator provizoriu până la următoarea Adunare Generală a Acţionarilor.

Pe Bursa de la Sibiu sunt listate două companii - Bursa din Sibiu şi Prodplast Imobiliare, cu o capitalizare cumulată de 150 milioane de lei. Anul trecut pe Bursa din Sibiu s-au tranzacţionat contracte derivate în marjă în valoare de 5,8 miliarde de lei.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 30.06.2011

 
Cuvinte cheie:
Paul Miclăuş
, administrator
, Sibex

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide