Burse - Fonduri mutuale

Astăzi intră la tranzacţionare drepturile de alocare emise de Bittnet în cadrul unei majorări de capital cu 11 mil. lei

Astăzi intră la tranzacţionare drepturile de alocare...

Autor: Tibi Oprea

09.03.2021, 17:19 923

Bursa de Valori Bucureşti (BVB), operatorul bursier local, a anunţat că miercuri, 10 martie, vor intra la tranzacţionare drepturile de alocare emise de Bittnet Systems (BNET), integrator local de soluţii IT&C şi furnizor de servicii de training în domeniul IT, în cadrul unei majorări de capital social prin aport în numerar în valoare de 10,7 milioane lei (2,2 milioane euro).

Drepturile de alocare vor fi tranzacţionate sub simbolul BNETR09.

Majorarea capitalului social s-a derulat în două etape, în cadrul cărora au fost subscrise cele 18,1 milioane de acţiuni noi, adică 100% din emisiune, Bittnet Systems ridicând astfel o finanţare în valoare de 10,7 milioane lei.

Drepturile de alocare vor fi tranzacţionabile până la înregistrarea coordonatelor capitalului majorat. La finalul perioadei de tranzacţionare a drepturilor de alocare, deţinătorilor de drepturi BNETR09 le va fi alocată câte o acţiune BNET pentru fiecare drept deţinut.

Bittnet are 162,6 mil. lei capitalizare şi este deţinută în proporţie de 15,5% de fraţii Mihai şi Cristian Logofătu. De la începutul anului, acţiunile BNET înregistrează o creştere de 1,44%, pe fondul unor tranzacţii de 15 mil. lei, arată datele BVB.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO