Burse - Fonduri mutuale

Pe 28 februarie, Grup Şerban Holding intră la tranzacţionare la bursă sub simbolul GSH

Nicolae Şerban

Nicolae Şerban

Autor: Tibi Oprea

22.02.2022, 00:03 464

Acţiunile Grup Şerban Holding, companie antreprenorială românească activă în mai multe domenii din agricultură, vor debuta pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti în data de 28 februarie 2022 sub simbolul GSH, iar compania vizează continuarea utilizării mecanismelor de finanţare prin piaţa de capital pentru dezvoltarea ulterioară a afacerilor grupului.

La finalul anului 2021, compania a atras 12,7 mil. lei de la investitori în cadrul unui plasament privat derulat prin TradeVille. Cornerstone Communications a fost consultant autorizat al listării. Grup Şerban are în plan continuarea atragerii în fiecare an de finanţări cuprinse între 25 şi 50 mil. lei prin care să dezvolte toate liniile de business ale grupului. Grup Şerban Holding a anunţat semnarea unui contract semnificativ cu PepsiCo România privind dezvoltarea programului pentru livrarea de cartofi pentru chipsurile Lay’s produse în România. Acesta este cel de-al treilea an de colaborare dintre companie şi PepsiCo.

„Ne bucurăm de continuarea colaborării cu PepsiCo şi le mulţumim pentru încrederea acordată. Cartofii pentru chipsuri reprezintă o nişă pentru agricultura românească, iar faptul că Grup Şerban intră deja în al treilea an de colaborare cu PepsiCo confirmă calitatea excelentă a producţiei noastre şi aderarea la cele mai înalte standarde internaţionale în acest domeniu“, spune Ovidiu Bucătaru, director financiar al Grup Şerban Holding.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO