Burse - Fonduri mutuale

Pe 3 februarie, odată cu OMV Petrom, începe sezonul de raportări financiare pentru 2021, anul scumpirilor record în energie. Urmează TeraPlast, BRD şi Bursa de Valori Bucureşti

Pe 3 februarie, odată cu OMV Petrom, începe sezonul de...

Autor: Tibi Oprea

30.01.2022, 13:02 1630

♦ Sunt aşteptate rezultate bune pentru producătorii de energie şi slabe pentru companiile de utilităţi sau pentru marii consumatori de energie ♦ Sezonul raportărilor preliminare aferente 2021 se încheie pe 29 aprilie cu Purcari.

OMV Petrom (SNP), cea mai mare companie listată la bursa de la Bucureşti, deschide sezonul rapor­tărilor anuale joi, 3 fe­bruarie, odată cu publicarea raportului financiar preliminar aferent anului 2021 şi cu teleconferinţa pentru prezentarea rezultatelor, potrivit datelor agregate de ZF de la BVB.

În următoarea săptămână, pe 7 fe­bruarie, a doua companie din prima ligă bursieră aşteptată să publice raportul financiar preliminar pe 2021 este pro­ducătorul de materiale de construcţii TeraPlast Bistriţa (TRP).

Pe 10 februarie vine rândul BRD (BRD), a doua cea mai mare instituţie de credit de pe piaţa locală, în timp ce Bursa de Valori Bucureşti (BVB), operatorul bursier local, este programat pe 11 fe­bruarie.

În data de 15 februarie, este aşteptată să raporteze Transelectrica (TEL), monopol natural pe piaţa românească de energie electrică, în timp ce o săptămână mai târziu, pe 21 februarie, este aşteptată cu rezultatele preliminare Transport Trade Services (TTS), cel mai mare transportator de mărfuri pe Dunăre.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO