Burse - Fonduri mutuale

Pe 6 februarie, acţiunile SafeTech se transferă de pe AeRO pe segmentul principal al BVB

Victor Gânsac, CEO SafeTech Innovations

Victor Gânsac, CEO SafeTech Innovations

Autor: Eduard Ivanovici

30.01.2023, 07:22 382

♦ Compania a debutat la BVB în urmă cu doi ani.

Acţiunile SafeTech Innovations (simbol bursier SAFE), companie românească de securitate cibernetică cu birouri în Bucureşti, Londra şi Abu Dhabi, vor debuta pe Piaţa Principală a Bursei de Valori Bucureşti în data de 6 februarie 2023. Ultima zi de tranzacţionare pentru acţiunile SAFE pe piaţa AeRO va fi 1 februarie, iar realizarea decontării ultimelor tranzacţii de pe această piaţă va avea loc în data de 3 fe­bruarie, reiese dintr-un comunicat de presă.

„Suntem încântaţi că la exact doi ani de la debutul nostru pe piaţa AeRO ne vom marca debutul pe Piaţa Principală, deschizând astfel compania noastră către noi investi­tori şi oportunităţi. în 2021, acţiunile SAFE au fost cele mai tran­zacţionate instrumente finan­ciare de pe piaţa AeRO, iar în 2022 compania noastră a fost a doua cea mai tranzacţionată. Prin urmare, transferul pe Piaţa Prin­ci­pală este un pas firesc în evoluţia noastră, care ne va ajuta să ne dez­voltăm şi mai mult compania, oferind vizibilitate şi recunoaştere extinse, precum şi un acces mai facil la capi­tal. Suntem pregătiţi să trecem la ur­mătorul nivel, să aducem alături de noi şi alţi investitori de retail şi insti­tuţionali“, spune Victor Gânsac, CEO.

SafeTech Innovations a debutat pe piaţa AeRO în data de 29 ianuarie 2021. De-a lungul timpului, compa­nia a atras 13,1 mil. lei de la investi­torii BVB în cadrul a două majorări de capital social – un plasament pri­vat organizat în octombrie 2020, înainte de debutul pe piaţa AeRO, când SafeTech Innovations a atras 2,5 mil. lei de la investitori indivi­duali, şi o majorare de capital social care a avut loc în perioada decembrie 2021 – ianuarie 2022.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO